Your Highness HD Film izle

http://www.youtube.com/watch?v=aGLCQfsiSIsendofvid [starttext]

Your Highness HD Film izle
Ekselanslar izle 2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ünlü bayan sinema yıldızı olan Natalie Portman’ın başrolünü oynadığı, oldukça beğeni toplayan fantastik komedilerden birisi olan, Your Highness Filmi ailenizin parmakları ucundaki online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini David Gordon Green yapmış olup Yapımcılığını ise Danny Mcbride, Scott Stuber, Jon Mone, Andrew Z. Davis ve Mark Huffam isimlerinden oluşan beş kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmi izleyenler, bu filmi boş zamanınızı değerlendirmek için değilde, sadece eğlenmek için izlemeniz gerektiğini ve mutlaka izlenilmesi gereken filmlerin baş listesinde olduğunu belirtiyorlar. İzleyicilere göre oyuncuların perfonmansları da takdire şayan durumda olarak yorumlanıyor.
Filmin Başrollerini Natalie Portman, James Franco, Toby Jones, Caroline Grace Cassidy, Noah Huntley, Anna Barry, Ben Wright, Charles Dance, Eva Wyrwal, Rasmus Hardiker, Zooey Deschanel, Damian Lewis, Justin Theroux, Danny Mcbride, Amber Anderson ve Brian Steele oynamışlardır.
Your Highness İzle, Ekselanslar Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Aile, Romantik, Fantastik ve Macera türündeki bu filmin konusunda Thadeous, tembel ve kibirli bir prenstir, erkek kardeşi Fabious ise onun aksine gururuna düşkün ve babasının krallığını kurtarmaya hevesli bir savaşçıdır. Thadeous’un aşık olduğu savaşçı prenses Isabel’le evlenebilmesi için krallığın başına geçmesi gereklidir. Bunun üzerine tembel prens, Fabious’u izler ve iki kardeş ülkelerini kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.
İyi Seyirler…

[endtext]

0 comments:

Yorum Gönder